piątek, 20 kwietnia 2012

JAJKA FASZEROWANE RYBKĄ




Lubię jajka faszerowane ,bo można w nie napakować co się chce i zawsze będą smaczne.Tym razem są z wkładem rybnym pasującym na każdą okazję albo i bez okazji:)
 
PRZEPIS:
 żółtka jaj(dałam 10szt)
puszka tuńczyka
kilka plastrów łososia wędzonego
z 25g masła
1 serek topiony (mały)
majonez
musztarda do smaku
ewent.sól pieprz
DO PRZYBRANIA:
kawior.cytryna,ser żółty,pomidory suszone ,listki szałwii

Wszystko zmiksować na gładką masę na koniec dodać majonez i musztardę ale tylko  aby masa była na tyle gęsta by ją ładnie można było wycisnąć do jajek.
Przybrać i odstawić na trochę do lodówki
SMACZNEGO
Posted by Picasa

4 komentarze:

  1. Śliczne. Suszone pomidory i listki szałwii są... szałowe :)) Pozdrowienia

    OdpowiedzUsuń
  2. Dziękuję i poproszę o dwa;-)

    OdpowiedzUsuń
  3. Łoooł:) to mi wygląda na jakąś "wyższą półkę", może podają takie w Hiltonie:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Bardzo ciekawy przepis, będzie trzeba kiedyś wypróbować szczególnie że uwielbiam jajka pod każdą postacią :)

    OdpowiedzUsuń

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...